Tuesday, January 25, 2011

pakej lawatan untuk pelajar sekolah dah umum

~ harga pakej termasuklah :
  • tiket perjalanan pergi / balik (kelas 3)
  • penginapan
  • pengangkutan sepanjang lawatan
  • makan dan minum
~ tiket boleh dibeli dalam masa satu bulan dari tarikh perjalanan
~ pembayaran harga pakej perlu dijelaskan  di kaunter berkenaan
~ baki kos pakej perlu diserah kan setibanya di destinasi
~ sekiranya pelanggan ingin membuat penambahan hari , caj yang dikenakan sebanyak +- RM90.00 seorang
~ minimum setiap kumpulan ialah 40 orang (sebuah bas) sekiranya pelanggan melebihi dari sebuah bas,  peserta  tidak kurang dari 75 (2 bas) dan tidak melebihi 88 orang
~ senarai nama peserta hendaklah dihantar ke pejabat ini dua minggu sebelum tarikh perjalanan
~ sekiranya pelanggan ingin mengadakan program tambahan selain dari program yang kami anjurkan adalah amat dialu-alukan tanpa sebrang caj dikenakan
~ program yang diaturkan boleh diubah melalui perbincangan
~ sebarang perubahan tertakluk kepada keadaan semasa
~ senarai harga dan destinasi akan disertakan kemudian
~ sebrang pertanyaan boleh lah menghubungi saya di nombor 010 7796977

PEJABAT :
SBU Perkhidmatan KTM Intercity
Pejabat Unit Perniagaan Strategik
Aras 2,Stesen Sentral Kuala Lumpur
50470 KUALA LUMPUR


112 comments:

  1. berapa harga perlu di bayar untuk setiap orang??
    berapa hari tempoh perjalanan??
    boleh tak nak dapatkan itinerary lawatan??

    ReplyDelete
  2. Tuan..mengikut destinasi yg dipilih....perjalanan biase..2H1M ( x termasuk dlm perjalanan..)
    Mohon tuan hubungi terus nset no : 013-3082681

    ReplyDelete
  3. Pihak sekolah saya ingin mengadakan lawatan ke Melaka selepas Peperiksaan UPSR 2011 nanti,pihjak kami berharap pihak tuan agar menghantar Brochur lawatan dan sebut harga ke alamat emel : mohdrizanie@gmail.com atau no tel 0199115419

    ReplyDelete
  4. Pihak sekolah kami berhasrat untuk membuat lawtan bersama KTMB... boleh faks brouser ke talian 07-8979391 kepada Cikgu Salahudin

    ReplyDelete
  5. salam tuan ,
    boleh saya dapatkan alamat email tuan untuk memudahkan sy menghantar quatation yang berkaitan / hubungi no telefon sy - 013-3082681

    ReplyDelete
  6. salam. Bole email quotation ke irna_chan@yahoo.com tq :)

    ReplyDelete
  7. saya ingin bawa pelajar saya untuk ke kuala tahan. Boleh saya dapatkan harga pakej dan tentatif program. email saya di aishah1727@yahoo.com.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam
      Saya sudah emel quatation pakej lawatan tersebut
      harap mendapat perhatian dr pihak cg

      tq

      Delete
  8. Salam ..insyaallh sy akan dptkn yg terbaik utk cg

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam en makhtar...sy nk tanya ada tak pakej untuk naik keretapi bg plajar sekolah menengah ....yang departure dari stesen tumpat kelantan ke atau stesen wakaf baru ke....sbb sy dari sekolah kat terengganu...jika ada bleh hantar pakej2 tu x kira la nk pegi mana yang mana ada kt email sy...terima kasih...kama_riff@yahoo.com

      Delete
  9. anis July 14 2012
    Salam...sy berminat utk bawa murid2 dgn pakej KTM.Boleh dptkan maklumat jika kami dari Tasek Gelugor,S.P.U.Faks ke talian 04-5731232

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam

      insyaallah
      mohon alamat emel dan no contact utk memudahkan perhubungan

      tq

      Delete
    2. Salam

      Saya dh fax beberapa kali ..namun x dapat
      mungkin ada kesilapan pd no fax tersebut

      mohon dapatkan alamat emel atau no contact

      Delete
  10. slm...sy guru dr sk dabong kelantn.blh emailkn quotation untuk lawatan ke KL? i12bwhoiam@yahoo.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ atas perhatian pihak tuan

      insyaallah sy akan uruskan secepat mungkin

      Delete
  11. Salam. Saya cikgu Fazliza berminat nak bawa students lepasan PMR dgn menggunakan pakej KTM (KL & Melaka). Boleh bagi qoutation?

    fax: 04-4214877 / email: kakchik78@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. W'slm ..boleh sy taw dr sek mane ..samada kedah atau penang..sbb quatation berbeza..

      Delete
  12. salam. mohon kerja sama tuan utk emailkan atau fax quotation pakej lawatan ke KL dan Melaka krn saya berminat utk bwa students saya selepas tamat PMR 2012

    ReplyDelete
  13. salam sejahtera, saya ingin minta quatation pakej lawatan pelajar ke kl atau kl/melaka.Untuk makluman, saya adalah guru dari salah sebuah sekolah yang terletak di Kulim,k
    Kedah.
    email: salsasiti@yahoo.com

    ReplyDelete
  14. Aslmkm.mohon jasa baik Tuan utk emelkan harga pakej lawatan ke Melaka dr KL.sy drpd Masjid Bangsar bercadang utk membuat lawatan bersama kelab remaja masjid ke Melaka.tk byk Tuan.

    Emel: son_gbam@yahoo.com

    ReplyDelete
  15. Salam. Saya guru kaunseling SMK Dato Biji Wangsa, Tumpat berminat nak bawa students dgn menggunakan pakej KTM (KL & Melaka). Boleh bagi qoutation?

    emel saya; irohayu@gmail.com

    ReplyDelete
  16. salam..
    saya cgu sharul dari muar johor ingin mengadakan lawatan ke kelantan menggunakan kemudahan KTMB.blh tlg hantar quotation ke emel saya? shahfata81@gmail.com

    ReplyDelete
  17. sya cgu sharul dari muar johor ingin mengadakan lawatan bersama pelajar menggunakan kemudahan KTMB ke kelantan.blh tlg hantar qoutation ke emel saya? shahfata81@gmail.com

    ReplyDelete
  18. Slm. Sy cikgu dr johor nak buat lawatan sambil belajar ke kl. Hrp dpt emailkan quotation pakej utk 40 org ke zalynn_da@yahoo.com. Tkasih

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam ..sy dh emelkn ..hrp dpt respon dr pihak cg..tenkiu..

      Delete
  19. Assalamualaikum wbt. Saya , Cikgu Jantan Bin Ismail dari Ulu Tiram , JOhor.Nak buat lawatan pakej ke Kuala Lumpur dan Melaka bersma KTMB. Harap dapat emelkan quotation pake utk 40 murid ke bujang67@gmail.com. Segala kerjasama diucapkan t.kasih.

    ReplyDelete
  20. Slm. Sy cikgu Jantan dr johor nak buat lawatan sambil belajar ke Kuala Lumpur . Hrp dpt emailkan quotation pakej utk 40 org ke bujang67@gmail.com. Terimakasih.

    ReplyDelete
  21. Slm ..terima kasih diatas perhatian n kerjasama pihak cg ..insyaallh sy akn emelkn secepat mungkin ..mungkin mggu depan ..sbb sekarang nie sy outstation ..hrp maaf

    tq

    ReplyDelete
  22. salam.blh tuan htr coutation kpd saya utk lawatan ke kelantan.sy berminat untk membawa murid saya.fax ke no 0361875881 u.p pn rozita ramli.tkasih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam ..saya sudah fax quatation yg diminta ..mohon respon dr pihak puan ..tq

      Delete
  23. Salam, minta coutation lawatan utk murid sek.. Email saya zira_ jalil@ yahoo.com.my

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam ..boleh sy tahu destinasi (dari/ke)utk memudahkn saya send quatation tersebut .tq ..
      hubungi sy : makhtar@ktmb.com.my
      010 7796977

      Delete
  24. salam..saya cg Mahya bt Mahmud dr sk Permatang Tok Dik..boleh tuan email pd saya quatation di mahyamahmud@gmail.com..saya nk buat lawatan ke KL/MELAKA.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam ..insyaallh ..sy akn emelkn secepat mungkin ..(nx week)

      Delete
  25. salam..saya cg mahya dr kulim..saya nk buat lawatan ke KL/Melaka bersama KTM..boleh email kn saya quatation di mahyamahmud@gmail.com

    ReplyDelete
  26. Salam Tuan,

    Minta quotation lawatan Sekolah pada bulan 10, dari Segamat, Johor ke

    1. Kedah/ Langkawi
    2. Perak

    Email: shaq_superb@yahoo.com

    Tq tuan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ke perak ..boleh sy dptkn destinasi yg dimaksudkan ..hubungi su\y di talian 010 7796977

      Delete
  27. Salam tuan,

    Minta quotation lawatan sekolah dari Segamat, Johor ke

    1. Kedah/ Langkawi (1 quotation)
    2. Perak (1 quotation)

    Email : shaq_superb@yahoo.com

    tq, tuan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. W'slm tuan ..sebenarnya kami tidak ada perkhidmatan trus ke langkawi (dr Johor) ..utk ke Langkawi (arau) ..penumpang mesti menggunakan tren dr KL sentral shj..mohon hubungi sy ..010 7796977 utk lbh info ..tq

      Delete
  28. Salam...sy berminat utk membawa pelajar sy dari parit buntar ke KL. pelajar sek. menengah. blh en. Makhatr hantar maklumat pakej ke emel saya suhaizamatsaman@yahoo.com.

    Terima Kasih

    ReplyDelete
  29. Salam...blh tolong hantarkan saya pakej dari parit buntar ke KL utk pelajar sekolah menengah. Emel saya: suhaizamatsaman@yahoo.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. W'slm ..insyaallh ..sy akn send esok..tq kerna sudi jenguk blog sy ..

      Delete
  30. Salam, boleh hantarkan saya pakej lawatan dari johor je kl. bilangan 40 orang termasuk guru s.k. email saya h.aneff@yahoo.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. W'slm ..insyaallah ..boleh sy dapatkn no contact n dr sekolah mane ..utk lbh info ..kol 010 7796977 tq

      Delete
  31. as salam....sy cikgu Yuzi dari pelabuhan klang...sy ingin mengadakan lawatan dengan menggunakan khidmat KTMB ke Ipoh untuk satu hari shj(pergi dan balik)...untuk pengetahuan pihak tuan murid - murid saya adalah murid OKU (pendengaran sek rendah) seramai 20 org, dan guru 10 org...boleh sy dptkan harga, atau pakej dan sgl maklumat berhubung perkara diatas? please send to yuzi8114@gmail.com

    ReplyDelete
  32. W'slm WBT ..terima kasih kerna perhatian dr pihak mcg ..utk makluman ..pakej yg sy buat nie hanya utk grop (paling min utk 36 org) ..pun begitu sy akan cuba membantu pihak cg sekiranya berminat utk lawatan ..insyaallah sy akn emelkn qttn / itenarary esok ...pihak cg boleh menghubungi sy 010 7796977 utk maklumat lanjut

    ReplyDelete
  33. salam.boleh hantar quatation utk lawatan dari penang ke melaka dan dari penang ke kl.tq's..nur_mazlifah@yahoo.com

    ReplyDelete
  34. W'slm ..terima kasih kerana sudi melawat blog saya ..insyaallah sy akn send secepat mungkin (esok)

    ReplyDelete
  35. salam....saya dari yan,kedah....bleh saya tahu lau da pakej utk bwa murid pra dari kedah ke perlis@penang....emel saya di eintan67@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam ..mohon hubungi sy di 010 7796977 atau mana2 staff Unit Marketing KTM Intercity di 03 22798852 utk maklumat lanjut

      Delete
  36. SALAM..
    Saya cikgu Kamsiah dari PD..saya bercadang ingin membawa anak2 murid saya ke Kuala Lumpur. Aktiviti akhir tahun Kelab Rukun Negara sekolah kami. Bagi tujuan tersebut, saya mohon encik emailkan kepada saya harga pakej lawatan sambil belajar tersebut sesegera yang boleh. Harga bagi pakej sehari / 2hari 1 malam.TQ. wslm.

    ReplyDelete
  37. assalamualaikum..
    saya cikgu Kamsiah dari PD...saya bercadang ingin membawa anak2 murid saya ke Kuala Lumpur sebagai salah satu aktiviti akhir tahun sekolah kami bagi Kelab Rukun Negara. Mohon pihak tuan dapat menghantarkan email harga pakej dan itinerary ke alamat email saya roobinhood83@yahoo.com /zainahabhamid46@gmail.com . kerjasama pihak tuan didahulukan dengan ucapan ribuan terima kasih.

    ReplyDelete
  38. W'slm cg ..terima kasih kerna sudi melawat blog sy dan atas perhatian kpd perkhidmatan KTMB ..rasanya grop cg lbh cenderong kpd perkhidmatan KTM Komuter ..dan stesen yg terdekat ialah Seremban ..punbegitu ..sy akn cuba dapatkn quatation / itenary utk pakej tersebut dan akn send secepat mungkin ..utk lbh info ..hubungi sy di talian 010 7796977

    ReplyDelete
  39. Slm..blh hntr quatation tuk lwtn dr penang ke melaka, penang ke kl dan penang ke kedah..tqvm..
    Emai: fathini11.rn@gmail.com

    ReplyDelete
  40. salam boleh saya dapat kan quatation utk pakej ke taiping ke Kl sehari tanpa bermalam

    ReplyDelete
  41. salam,
    saya faizal dari Jabi Besut Terengganu. Ingin membuat lawatan 40 orang pelajar sekolah rendah ke KL dan Melaka.
    email (faizalkuok@gmail.com). tq

    ReplyDelete
  42. salam,.
    saya niza dari p.buntar perak.ingin membuat lawatan ke kuala lumpur 40 org pelajar sekolah rendah selama 2hr 1mlm

    blh tlg email pada saya quatationnya
    email( bintangcute4u@yahoo.com)

    ReplyDelete
  43. salam,.
    saya niza dari p.buntar perak.ingin membuat lawatan ke kuala lumpur 40 org pelajar sekolah rendah selama 2hr 1mlm

    blh tlg email pada saya quatationnya
    email( bintangcute4u@yahoo.com)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam ..saya dh send quatation tersebut..TQ

      Delete
    2. Saya cg mezara hanum dr bagan serai.boleh emailkan quotation kepada sy utk rombongan 40 org.ni email sy.mezarahanum@gmail.com

      Delete
  44. Salam.
    Saya guru dari SK Tasek Gelugor Seberang Perai Utara Pulau Pinang, bercadang untuk mengadakan lawatan sehari ke Kuala Kangsar dalam bulan 6 2014 ( Sabtu ). Mohon email kepada saya quatationnya.

    ( azmawatiyob@gmail.com )

    Terima Kasih.

    ReplyDelete
  45. Salam
    Saya guru dari SK Tasek Gelugor, Seberang Perai Utara ingin mengadakan lawatan sehari ke Kuala Kangsar dalam bulan 6/2014 ( Sabtu ).

    Harap tuan email quatation tersebut.

    ( azmawatiyob@gmail.com)

    Terima Kasih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam ..mohon hubungi saya melalui talipon kerna nak taw rentetan perjalanan tersebut..TQ

      Delete
  46. salam,,,saya wan dari kelantan.ingin membuat lawatan ke kl dan melaka.muird-murid seramai 40 orang termsuk guru pada pertengahan tahun ini..selama 3 hari 2 mlm...minta tolong en makhtar hantr quatationnya blh..ke email ibtisamnurani04@gmail.com..tq.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslm ..insyaallah ..sy akan send secepat mungkin..TQ

      Delete
  47. Salam Tuan,
    Perancangan 2014 akan membawa murid-murid sekolah rendah untuk merasai menaiki keretapi dari Johor Bahru. Boleh tuan buatkan sebut harga perjalanan ke dua destinasi. Pertama ke Kuala Lumpur dan kedua ke Pulau Pinang. Peserta seramai 40 orang termasuk guru. Bilangan hari bergantung kepada kesesuaian pihak tuan untuk mengurus. Tuan boleh email ke aqmar77@gmail.com. Terima kasih

    ReplyDelete
  48. Salam Tuan,
    Perancangan 2014 akan membawa murid-murid sekolah rendah untuk merasai menaiki keretapi dari Johor Bahru. Boleh tuan buatkan sebut harga perjalanan ke dua destinasi. Pertama ke Kuala Lumpur dan kedua ke Pulau Pinang. Peserta seramai 40 orang termasuk guru. Bilangan hari bergantung kepada kesesuaian pihak tuan untuk mengurus. Tuan boleh email ke aqmar77@gmail.com. Terima kasih

    ReplyDelete
  49. As salam tuan, saya dr SK Sungai Bunyi Pontian, Johor berminat untuk tahu pakej lawatan bersama KTMB. mohon email kan quotation perjalanan ke
    1.Perak (lawata ke kellie's castle/tambun waterpark)
    2. Langkawi (Kedah)
    3. Perlis (padang besar)
    email saya - johanajohari7402@gmail.com
    jumlah peserta dan ketetapan lain belum dapat dipastikan. Terima kasih.

    ReplyDelete
  50. As salam tuan,
    saya cg Johana dr SK Sg Bunyi Pontian Johor berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai pakej lawatan bersama KTMB. mohon emailkan butiran jika memilih tempat2 berikut :
    1. perak ( kellie's castle/ tambun waterpark/bukit merah lake town )
    2. langkawi kedah
    3. perlis (padang besar)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslm puan ..sila hubungi saya 010 7796977 utk maklumat lanjut TQ

      Delete
  51. salam... saya berminat untuk membawa murid saya mengikuti lawatan menngunakan keretapi...boleh tak cadangkan pakej lawatan yang sesuai untuk murid sekolah rendah...sekolah saya terletak di kuala lumpur....kalau boleh emailkan pakej kepada saya di sha_lyn83@yahoo.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. W'slm ..saya dh send quatation tersebut ..tq

      Delete
  52. Salam en makhtar,

    Saya berminat utk tahu lebih lanjut pakej lawatan bersama KTMB. Boleh email kpd sy pakej lawatan yang ada?

    shairah.83@gmail.com

    ReplyDelete
  53. salam..saya bercadang untuk membuat lawatn bersama anak murid menggunakan keretapi.boleh berikan cadangan pakej yang ada untuk murid OKU sek rendah dari jitra kedah. boleh emailkan quotation @itinerary untuk ke kl @ melaka di reminiscence83@gmail.com terima kasih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslm ..insyaallah ..sy akn emelkn scpt mungkin ..TQ

      Delete
  54. Salam en.Makhtar,
    Sek sy di Bagan Serai,perak. Kami pernah menggunakan perkhidmatan ktmintercity ini pd 2011. Utk sesi 2014 ini sy bcadang utk mbawa murid2 lawatan ke pulau Langkawi selama 3hari 2malam berkemungkinan pd bln10. Mohon encik emailkan quotation dan itinerary pd email sy ainnazlin@gmail.com. Tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam ..insyaallah sy akan send quatation tersebut secepat mungkin TQ

      Delete
  55. Saya dr bagan serai perak.sy ingin th lebih lanjut tentang pakej ini.trima kasih.sy ingin buat rombongan seramai 40 org.ini email sy . mezarahanum@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam
      Insyaallah sy akn emelkn quatation tersebut secepat mungkin
      TQ

      Delete
  56. Sy bhajat nk bw pljr2 skolh saya merasai pglmn naik kretapi.. Boleh email kpd sy quotation utk pakej pjlnn perlis ke k.l beserta prgram?ramlah_mlk@yahoo.com. . Tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sy akn emelkn quatation tersebut secepat mungkin ..TQ

      Delete
  57. Salam.saya cikgu Nurul dari SMK Seri Iskandar.saya bersama 7 guru (8guru) dan 80 murid berminat menggunakan khidmat KTMB ke KL dari Batu Gajah.saya mohon senarai program dan harga pakejnya.kami bercadang pergi 18 Jumaat) dan 19 April 2014 (Sabtu)..terima kasih tuan

    ReplyDelete
  58. Salam,Encik Makhtar Muhamad.saya bersama 7 guru (8guru) dan 80 budak nak mengikuti pakej KTMB ke KL dari Batu Gajah pada 18 Jumaat dan 19 sabtu bulan April 2014,mohon senarai program dan harga pakejnya, encik. ni email saya nurulrofishahmohdsaad@gmail.com.terima kasih encik

    ReplyDelete
  59. salam.. bolehkah sya mendapatkan quotation pakej lawatan train utk ke langkawi dari kuala lumpur..?? pakej lawatan ini tk murid sekolah rendah... kalau ada, boleh kirim ke email, nana_shana@yahoo.com

    ReplyDelete
  60. salam saya cikgu rosnoraini abdul wahab ingin membawa murid tahun 6 ke lawatan Legoland , JB selepas UPSR bulan 9 ini dengan menggunakan perkhidmatan keretapi pergi dan balik tanpa bermalam....saya mohon dengan pihak encik menghantar pakej dan harga ke alamat email saya ( eniey_rose@yahoo.com.my).terima kasih

    ReplyDelete
  61. Salam sejahtera...sy cikgu dari pasir gudang, johor ingin membuat lawatan murid sekolah rendah ke pulau pinang 3D2N...mohon encik emailkan sy harga pakej dan program yg disediakan ke josephinesktnd@yahoo.com
    Terima kasih

    ReplyDelete
  62. Boleh send emel utk info ni,beserta numb person in charge untuk lawatan murid2 slps UPSR.. el_nooha@yahoo.com (cikgu erdawati)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh sy dapatkn maklumat ..dari mana ..hubungi saya 010 7796977

      Delete
    2. Assalamualaikum.. Sy dr sek SK BUKIT SELARONG, Pdg Serai, Kedah ingin mengadakan lawatan murid thn 6 slps UPSR ke Kl / Melaka. Mohon Encik emailkan pakej,harga dan program ke along_ieman07@yahoo.com.my. Terima kasih.

      Delete
  63. salam..
    saya cgu arman dari kota bharu, kelantan ingin mengadakan lawatan ke legoland n sekitar johor menggunakan kemudahan KTMB.blh tlg hantar quotation ke emel saya? pokmey@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  64. salam..
    saya cgu arman dari kota bharu, kelantan ingin mengadakan lawatan ke legoland n sekitar johor menggunakan kemudahan KTMB.blh tlg hantar quotation ke emel saya? pokmey@yahoo.com.my

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam ..akan diemel scpt mungkin ..TQ

      Delete
  65. Sy dari smk jenagor...nak tahu pakej2 terbaru ktmb ada pergi ke mana jika nak naik keretapi dr pasir mas...cg kamal arifin email kama_riff@yahoo.com...terima kasih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam ..sy akan emel scpt mungkin ..pakej biasa utk lawatan sekolah ialah melaka dan kl ..insyaallah sy akn emel TQ

      Delete
  66. Hantar juga ke saya quotation pakej yg ditawarkn... sy dari kuala besut... mujahadah6060@gmail.com. tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam ..sy akan emel segera ..
      utk makluman ..pihak kami hanya uruskan bermula dari menaiki tren , so ..pergerakan dari sekolah ke stesen berhampiran adalah tanggungjwb pihak tersebut ..insyaAllah sy akn emelkn segera..TQ

      Delete
  67. Salam..saya dari sk kuala pomson, hulu langat Boleh tlg email kan pakej2 trbaru ktmb untul lawatan murid saya.. destinasi masih belum ditentukan..minta cadangan pihak tuan..terima kasih..nurinawqq@yahoo.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslm ..terima kasih sudi melawat blog saya ..insyaAllah sy akn emel secpt mungkin ..tq

      Delete
  68. Assalamualaikum. Saya Ibrahim bin Abdullah dari SK Sungai Menghulu, Langkawi, Kedah. Tolong emailkan ke sksungaimenghulu@gmail.com pakej lawatan dengan keretapi dari Alor Setar ke Kuala Lumpur/Melaka untuk tempoh 3H2M dan 4H3M . Cadangan tarikh lawatan pada 22-25 Sept. 2014. Peserta lawatan ; 36 org. murid dan 4 org. guru. Terima kasih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam ..terima kasih kerana sudi melawat blog saya ..insya Allah sy akan emel secpt mungkin ..utk makluman ..biasa grop sekolah hanya buat lawatan utk 2H1M shj ..namun sy akan cuba dapatkn quatation utk lawatan yg diperlukan ..TQ

      Delete
  69. Assalamualaikum. Saya Ibrahim bin Abdullah dari SK Sungai Menghulu, 07000 Langkawi, Kedah. Tolong emailkan ke sksungaimenghulu@gmail.com pakej lawatan dengan keretapi dari stesen Alor Setar ke Kuala Lumpur/Melaka. cadangan lawatan pada 22-25 Sept. 2014. Bilangan peserta ; 36 murid dan 4 org. guru. Terima kasih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslm cg ..sy akan emelkn seberapa segera ..TQ

      Delete
  70. Slm en makhtar boleh emailkan pd sy quotation lawatan murid sekolah rendah dr kl ke mana2 destinasi yg ktm tawarkan..alamat email sy bintulab.suisma@yahoo.com...sy cikgu sulianti ismail dr sk pengkalan tentera darat sg. Besi....tk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslm cg ..insyaAllah sy emelkn beberapa quatation yg kami sediakan utk makluman pihak puan..TQ

      Delete